Over Ons

Mijn naam is Renate van Egmond, ben getrouwd en we hebben 3 kinderen.

Mijn passie is het werken met mensen met een beperking. Persoonlijke aandacht vind ik een belangrijk speerpunt, daarom wil ik een kleinschalige dagopvang opstarten voor maximaal 6 deelnemers per dagdeel. Ik wil meegolven op de zorgvraag van de individuele deelnemer. Ik wil iedere deelnemer een plezierige zinvolle dagbesteding aanbieden waarbij ervaren, beleven, vertrouwen, structuur, rust, ruimte, saamhorigheid, veiligheid, voldoening en plezier voorop staan.

Ik ben Z-verpleegkundige en heb jarenlang in een zorginstelling gewerkt voor mensen met een verstandelijke beperking. Hier heb ik heel veel ervaring opgedaan.

In september 2019 zijn Rianne en ik gestart met de zorgboerderij. De naam Remmersbos is vernoemd naar het achter de zorgboerderij gelegen “Remmersbosch” dit bos is onderdeel van de “Sallandse Heuvelrug”.

Mijn naam is Rianne Kemper en ik woon samen met mijn man, dochter en zoon bij onze melkveehouderij aan de voet van de Holterberg.

Mijn hobby’s zijn: sporten, tuinieren en leuke dingen doen met ons gezin en vrienden.

Al meer dan 25 jaar ben ik met veel plezier werkzaam in de gehandicaptenzorg en nu is de tijd aangebroken voor een nieuwe uitdaging. Samen met Renate van Egmond ben ik voornemens een kleinschalige zorgboerderij te starten voor mensen met een beperking.

Mijn visie is: Ieder mens is uniek, dus laat deze personen doen wat ze nog kunnen en probeer er eventueel nog iets meer uit te halen. Zo kunnen wij onze passie voortzetten.
We gaan ervoor!!