Voor wie

Wij begeleiden volwassenen met een:

– verstandelijke beperking, – lichamelijke/ motorische beperking, – visuele handicap, – beperking door dementie, – beperking als gevolg van ouderdom.

Mensen die op zoek zijn naar een vorm van dagbesteding wat gericht is op: Kleinschaligheid, een rustige omgeving wat agrarische huiselijkheid en sfeer biedt. Wat wenst de deelnemer aan activiteiten? Daarnaast kunnen we deze activiteiten aanbieden: handwerk/ creatieve activiteiten/ kleine kook of bakactiviteit/ wandelen in de bosrijke omgeving of sfeer proeven/ beleven op de boerderij/ kippen, konijnen verzorgen/ bloemenpluktuin/ moestuin.

Wij staan open voor de inbreng van de deelnemer, en als deze vraag binnen onze mogelijkheden ligt zullen we proberen hier zoveel mogelijk aan te voldoen, mits de groepssamenstelling dat op het gewenste moment toelaat.

Er wordt per zorgvraag gekeken hoe de deelnemers geplaatst worden. Er is plaats voor 6 deelnemers per dagdeel. De dagbesteding krijgt zoveel mogelijk vorm in kleine setting, waardoor alle deelnemers de aandacht en begeleiding ontvangen die zij nodig hebben.

Onze deelnemers hebben behoefte aan veiligheid, duidelijkheid, structuur en bescherming. Daarnaast zijn factoren als dosering van prikkels en permanente zorg belangrijke kaders waarbinnen wij werken. Wij golven mee met de zorgvraag van de deelnemer. Samen met u kijken we graag naar de mogelijkheden en een individueel op maat gemaakt dagprogramma. We streven ernaar dat iedere deelnemer met een voldaan gevoel huiswaarts keert.